Hungrig

Hej hej. 
Idag började dagen med att åka till Liv, blev en super mysig uteritt :) provade även nya grimman jag köpte på euro horse, satt så bra och passade jätte fint i färg! :D
Iaf så finns det video på min VFM kanal från turen. Mysigaste Liv ❤️

Sedan åt jag, som vanligt. Känns som det enda jag gör är att äta haha.
Efter det var jag med Filippa och Vera! Och nu sitter jag hemma och väntar på mat som min bror ska komma hem med snart! :))
Ikväll blir det Melodifestivalen, rösta på Måns annars ;))


Finingen :))

Dagen

Hej hej! 
Idag har varit en helt okej dag, fick reda på mitt NO prov som hade gått åt h*lvete rent ut sagt. Sedan blev dagen rätt bra ändå, Liv räddade den:)) 
För i stallet gick det as bra, red ut idag och det var såå härligt. Klockan va typ halv sex och det var ljust, sen var det jag och Liv i skogen och vi bara galopperade fram. Det var helt tyst i skogen och det som hördes va hennes hovar som slog i marken och frustningar! :D
Bästaste lilla ponnyn ❤️




Dagens ridpass

Idag red jag en ganska ny ponny, eller ja hon kom i somras. Men iaf, hon var så mysig att rida. Gick väldigt fint, lite bakom lod och tuggade in sig liksom. Sedan ramlade hon in lite i höger varvet, märkte att hon inte var så stark så hon orkade inte riktigt bära sig. Men annars gick det väldigt bra och jag är jätte nöjd.
Vi red på volterna och sedan serpentinbågar formade som päron, för att få lösgjorda och fina hästar. Gick jätte bra de med.
Nästa vecka är det hoppning, hoppas på Missy då med! :D

Liten söt ponny :) bild från rådas hemsida.



Helgen

Hej hej!

I fredags praoade jag sista dagen, den var lite seg haha. Åt lunch med min syster och bestämde mig för att följa med henne hem och hjälpa henne handla osv. Så ja, fick gosa lite med Dino (hennes hund) han är såå gosig. Sedan åkte jag hem och sprang/tränade. 
Idag så började dagen med att äta en sjukt god frukost, pappa hade köpt massa gott! :))
Sedan hade vi "kalas" för min pappa som fyllde år på fredagen, så ja. Vi åt ännu mer gott haha. Så det var trevligt.
Imorgon blir det liv på morgonen, snart sista gången..

Dino 😍





Nike air force1

Fick hem mina Nike air force idag, är så nöjd! Dom var sjukt snygga och det känns super bra! :)
Beställde dom i tisdags och dom kom idag så snabb leverans också, från footish.se :)



Godnatt

Idag har ännu en prao dag gått, idag var det faktiskt helt okej. Fick räkna massa och plocka ihop och sortera, sedan även plocka upp och vara med och bestäma hur det ska/skulle se ut! :D
Lunchen jag köpte va jätte god, kändes väldigt ensamt att sitta där och äta dock haha. Sedan efter lunch fick jag jobba lite i kassan. Sedan tog jag spårvagnen till korsvägen och sedan bussen hem, men åkte direkt ner till allum med Filippa för att fixa en grej, godis köpte vi ju såklart haha. Sen så träffade vi Vera en kortis också, men annars har kvällen varit lugn. 
Försökte lära min katt att va lite dresserad, men hon var bara helt galen. Nu är hon jätte trött och ligger här bredvid mig :))

Vi är så skeva jag och min Kattis! ❤️



Prao

Hej hej!
Idag var första dagen på prao veckan, det gick bra. Min syster kom och lunchade med mig, sedan gick vi och kolla lite kläder oså. Fick äntligen köpt något för mitt presentkort. Köpte en t-shirt som jag tänk ha till mina nya "vår" skor! :)) Sedan köpte jag även en kabelstickad tröja, får se ifall jag vill ha den kvar haha.
Men ja det var lite av min dag, hoppas ni också haft en bra dag. Så hörs vi imorgon :)





Morgon i stallet

Har precis kommit hem från att ha varit i stallet, morgon fodrade och släppte ut. Gick bra, förutom att jag trampa ner i leran och sjönk ner :(
Sedan red jag liv också, en kort liten runda. Jätte halt ute :/
(Ignorera mitt ansikte, ser helt uppstoppad ut)





Alla hjärtans dag❤️




Tisdag

Hejsan hoppsan!
Idag har jag haft ännu en bra dag, fikade i stan med mina syskon och mormor. Var jätte mysigt då jag varken träffat mormor eller min syster på länge! :)
Sedan så åkte vi hem till min syster och hälsade lite på Dino ( hennes hund) som var vääldigt glad över att få sällskap, förövrigt var han nyklippt också jätte fin!
Min bror och jag åkte senare hem och sen dess har jag varit hemma. Va ute på en promenad nu på kvällen med mamma och pappa, sen kollade vi på något program som slutade precis! :)
Ja, det var lite av min dag. 

Torsdag och söndag blir det Liv, har morgonfodring på söndag. Mamma följer med, tur hon också gillar hästar! ;)

Bästa syskonen! :))
(Bilden blev väldigt konstig, typ helt avlång haha)





Bra dag

Den här dagen har varit riktigt bra! :))
Började med stallet, red ut med Vera somsagt. Det var jätte fint väder och hästarna var pigga och glada, Vera skulle visa en klätterbacke och så sa hon "följ efter mig" men det ville inte Liv. Hon satte full galopp upp för en annan backe, kunde inte hålla mig för skratt haha! Sen fortsatte vi, skrittade, travade och galopperade. Liv skötte sig super även fast hon vilat ganska länge.
Sen efter stallet var jag med Vera och Filippa, vi åt godis och kolla tv typ hela eftermiddagen och även nu på kvällen! :D
Haft en super dag, kompisar och hästar! Kan inte bli bättre :))





Stallet

Godmorgon!
Idag ska jag rida, eller ja typ nu. Det kändes som det var huur länge sen som helst jag hade ridkläder på mig, men det var bara en vecka sedan. Det var skönt att få på sig ridkläderna och kolla ut på det fina vädret, uteritt med Vera och Floggis står på schemat. Vi ska ta det lite lungt då det kan vara halt osv, men det ska bli super mysigt iaf! :)
 
Bloggar mer sedan!
 

Godmorgon

Jag får börja med att be om ursäkt för sämsta uppdateringen. Men jag blev sjuk i tisdags kväll och var hemma från skolan igår (onsdag). Mådde jätte dåligt, hade ont i huvudet hela dagen och i halsen. På kvällen blev det bättre, tog alvedon under dagen och på kvällen köpte pappa glass och jag vaknade och kände mig mycket bättre, så idag ska jag till skolan! :)
Har prov i historia idag så kände att det var viktigt att inte missa det.
Ni får mer uppdatering senare :)

Har ingen bild.

Dagen

Hej hej!
Idag så var jag i skolan, vi åkte skridskor och det var inte alls kul. Jag frös extremt mycket om tårna och nä det var bara inte kul, hehe. Sedan när vi kom tillbaka till skolan var jag död, och lektionerna som var kvar var inte lätta att koncentrera sig på. Men aja, slutade tio I tre och då följde Vera med mig hem för hon skulle hämta sin väska hos mig, tog typ 20 min att gå hem haha. Sen var ju planen att åka till stallet men jag vill inte. Så istället pluggade jag massor av historia, har prov på torsdag och jag ska ha ett högre betyg. Vid typ halv sju/sju gick ja ner till kiosken och köpte lite godis, haha så sjukt fel av mig men men.
Har även tränat idag, gick ut och sprang lite Intervaller på en grusadväg, sen träna jag lite inne också. Känner mig heeelt slut, har så dålig kondition nu..

Nu blir det mer historia plugg innan jag ska sova! :)




Fega ur..

Asså jag förstår inte, jag är så sjukt rädd för att rida ridskole hästar. Fick reda på att jag skulle rida Leo idag, stallets största häst på 180 i mankhöjd. Jag fega ut och åkte inte dit. Hur svårt kan de vara?  
Är inte rädd för att testa nya privat hästar osv, men jag gillar verkligen inte att rida nya ridskolehästar.

Just nu vill jag ha tillbaka min Prisilla! ❤️